Agrocupa't: viu una aventura singular

Des de la Unió de Pagesos de Catalunya, amb el suport del Servei d’Ocupació del Departament de Treball, Afers Socials o Famíla i del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, estem impulsant un projecte dirigit a joves, menors de 30 anys i en situació d’atur, que vulguin fer un pas endavant i impulsar el seu futur.

 

El programa s'anomena "Agrocupa't: viu una aventura singular" i pretén oferir a tots els participants un repte vinculat al lideratge i l'emprenedoria, per descobrir el  seu potencial a través d’un assessorament i orientació personal.

 

Totes aquestes aptituds es desenvoluparan a través d’un programa de formació (presencial i a distància) a través d’una metodologia innovadora on el jove descobrirà les seves capacitats a través de nivells, missions i enigmes que permetran fer un pas endavant per impulsar la seva carrera professional. El pla de formació tracta tant la gestió empresarial com sectorial. I el programa també preveu l’assistència a una fira de caire internacional i la visita d’experiències empresarials i innovadores per conèixer nous entorns i noves oportunitats.

 

La titulació final que s’ofereix és un Diploma Universitari i part de la la formació requerida en el procés d'incorporació de joves a l'empresa agrària del DARP.

Si estàs interessat o interessada , només cal que omplis el formulari preinscripció i ens posarem en contacte amb tu.

ACCÉS FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ AL PROGRAMA