Treballa amb nosaltres

La Unió de Pagesos de Catalunya és una organització professional agrària, integrada per més de 200 professionals i que compta amb dos grans blocs:

- Equip tècnic sindical: professionals que donen recolzament directe a l’activitat del sindicat des de totes les seves vessants: tècnica, territorial i social.

- Agroxarxa: l’empresa de serveis d'Unió de Pagesos, que presta serveis professionals d’assessorament i gestió integral, aportant solucions de qualitat a les necessitats dels particulars i empreses, de l’entorn rural de Catalunya, especialment del sector agrari.

Si vols formar part de la nostra organització, complimenta si us plau el següent formulari i adjunta’ns el teu currículum.

També pots consultar les ofertes de treball que tenim actualment:

                        Unió de Pagesos                          Agroxarxa

Formulari

De conformitat amb el que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, queda informat, de manera expressa, que les seves dades personals i curriculars s’inclouran a un fitxer responsabilitat d’ EURUP, SLU, empresa del grup Unió de Pagesos, i autoritza a que EURUP, SLU porti a efecte el tractament de les seves dades de caràcter personal i curriculars, amb la finalitat de portar a terme el seu adequat desenvolupament, compliment i control, fins a la seva cancel·lació, per tal de gestionar les seves dades per a possibles ofertes de treball actuals o futures al Grup Unió de Pagesos.

En tot cas, es tindrà dret a sol·licitar i obtenir informació de les seves dades de caràcter personal incloses en els fitxers automatitzats i, en el seu cas, a rectificar, oposar-se i cancel·lar aquestes dades en la forma prevista a la Llei. El responsable del fitxer serà el Departament de Recursos Humans de EURUP, SLU, amb domicili a C/Ulldecona 21-33, 2ª planta. 08038 Barcelona. Tel. 932 680 900.

Més en aquesta categoria: Més avantatges afiliats/des »