19 Maig 2009

Nota legal

Benvingut a la web de Unió de Pagesos de Catalunya. Aquesta web es pot utilitzar mentre es compleixin les condicions que aquí s'estableixen: L’usuari de la web reconeix que ha llegit i acceptat aquestes condicions. Aquesta web es dirigeix a usuaris residents al país. Qui accedeixi des d’un altre país ho farà sota la seva pròpia responsabilitat i haurà d'assegurar-se que compleix amb la legislació d’on resideixi. L'accés a la web és gratuït. El cost de la connexió va a càrrec seu.

No s’entén com cedit a l'usuari cap dret d'explotació sobre els continguts de la web més enllà del necessari per al seu ús correcte. Unió de Pagesos de Catalunya autoritza als usuaris a utilitzar els continguts que apareixen en la web per al seu ús exclusivament personal, privat i no lucratiu; sempre que se n'indiqui l'origen i l’autor dels mateixos. Per tant queda prohibida la seva utilització amb fins lucratius i també la seva modificació o alteració. Els logotips i marques que hi apareixen podran reproduir-se o utilitzar-se solament amb l’autorització expressa de la Unió de Pagesos de Catalunya.

L'usuari s'obliga a fer un ús correcte de la web de conformitat amb la Llei i els bons costums. L'usuari respondrà enfront de Unió de Pagesos de Catalunya o davant de tercers, de qualsevol danys i perjudicis que poguessin causar-se com a conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació.

Queda expressament prohibit l'ús de la web amb fins lesives de béns o interessos de la Unió de Pagesos de Catalunya o de tercers o que de qualsevol altra forma sobrecarreguin, danyin o inutilitzin xarxes, servidors equips informàtics o aplicacions informàtiques de la Unió de Pagesos de Catalunya o de tercers.

L'usuari s’abstindrà de copiar, distribuir, transformar o modificar els Continguts menys en els casos autoritzats per la llei o expressament consentits per Unió de Pagesos de Catalunya. Tampoc podrà extreure i reutilitzar la totalitat o una part substancial dels continguts integrants de la web així com de les bases de dades que Unió de Pagesos de Catalunya posi a la disposició dels usuaris.

Unió de Pagesos de Catalunya es reserva el dret a modificar en qualsevol moment la presentació, la configuració i ubicació de la web i dels seus continguts.

Tota la informació que faciliti l'usuari a través dels formularis de la web, als efectes anteriors o qualsevol altres, haurà de ser veraç. A aquests efectes, l'usuari garanteix l'autenticitat de tots aquelles dades que comuniqui i mantindrà la informació facilitada a Unió de Pagesos de Catalunya perfectament actualitzada de manera que respongui, en tot moment, a la situació real de l'usuari. En tot cas serà l'usuari l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi i dels perjudicis que causi a Unió de Pagesos de Catalunya o a tercers per la informació que faciliti.

Aquesta web conté enllaços a altres web que no són de Unió de Pagesos de Catalunya Aquests enllaços no impliquen cap adhesió al contingut de les web de tercers. Es recomana als usuaris consultar les condicions d'ús de les web de tercers als quals accedeixin a través d'enllaços inclosos en la web. Si bé Unió de Pagesos de Catalunya revisa prèviament el contingut dels llocs web amb els quals estableix un enllaç i únicament facilita enllaços a aquelles web que, al seu lleial saber i entendre, compleixen amb la legislació aplicable, Unió de Pagesos de Catalunya no accepta cap responsabilitat pels seus continguts. Unió de Pagesos de Catalunya es reserva el dret a eliminar els enllaços a qualsevol lloc web.

Excepte la informació que figura en el formulari de registre, qualsevol material que ens transmeti a la web seran tractats com no confidencials.

Qualsevol material que vostè transmeti o enviï es convertirà en propietat de Unió de Pagesos de Catalunya i podrà ser utilitzada per a qualsevol propòsit, incloent sense caràcter limitant, la publicació i el seu enviament. A més, Unió de Pagesos de Catalunya és lliure per a utilitzar tota classe d'idees o tècniques contingudes en qualsevol comunicació que vostè enviï a la web amb qualsevol finalitat.

Unió de Pagesos de Catalunya es reserva el dret a modificar el contingut i funcionament de la present web en qualsevol forma, limitar el seu accés o cancel·lar-lo, en qualsevol moment, per qualsevol motiu i sense notificació prèvia i no es responsabilitza en cap cas per les possibles conseqüències que en resultin. No garanteix l'exactitud de la Informació ni assumeix cap obligació ni responsabilitat pels errors o omissions que puguin existir en el contingut de la web.

Unió de Pagesos de Catalunya no es responsabilitza de les decisions preses a partir de la informació subministrada en la seva web ni dels danys i perjudicis produïts en l'usuari o tercers amb motiu d'actuacions que tinguin com únic fonament la informació obtinguda en la seva web.

Igualment, Unió de Pagesos de Catalunya no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament de la web. En conseqüència, Unió de Pagesos de Catalunya no serà en cap cas responsable per qualsevol danys i perjudicis que puguin derivar-se de la falta de disponibilitat o accessibilitat la web; la interrupció en el funcionament la web o fallades informàtiques, avaries, desconnexions, retards per deficiències en les línies, a l’Internet o en altres sistemes electrònics, produïts en el curs del seu funcionament; i altres danys que puguin ser causats mitjançant intromissions no autoritzades alienes al control de Unió de Pagesos de Catalunya.

Unió de Pagesos de Catalunya utilitza programes de detecció de virus per a controlar tots els Continguts que introdueix en la web. No obstant això Unió de Pagesos de Catalunya no garanteix l'absència de virus ni d'altres elements en la web introduïts per tercers aliens a Unió de Pagesos de Catalunya que puguin produir alteracions en els sistemes físics o lògics dels usuaris o en els documents electrònics i fitxers emmagatzemats en els seus sistemes. En conseqüència, Unió de Pagesos de Catalunya no serà en cap cas responsable de qualsevol dany i perjudici que pogués derivar-se de la presència de virus que puguin produir alteracions en els sistemes, documents o fitxers dels usuaris.

Unió de Pagesos de Catalunya adopta diverses mesures de protecció per a protegir la web i els Continguts contra atacs informàtics de tercers. En cas de produir-se un accés no autoritzat per part de tercers, Unió de Pagesos de Catalunya no serà en cap cas responsable dels danys i perjudicis que poguessin derivar-se.

El present avís es regeix en tots i cadascun dels seus extrems per la llei del nostre país. er a la resolució de qualsevol controvèrsia derivada del mateix seran exclusivament competents els Tribunals i Jutjats de la ciutat de Barcelona

Per a qualsevol consulta, recomanació o comentari contacti amb nosaltres a través del correu electrònic a la següent adreça de correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o a l'adreça:

Unió de Pagesos de Catalunya - Ulldecona 21-33, 2n 08038 Barcelona