14 Juliol 2010

Afilia't

La Unió dels professionals de l'agricultura

 • La Unió de Pagesos és el primer sindicat agrari de Catalunya en afiliació, representativitat i implantació al territori de Catalunya.
  El formen els professionals de l'agricultura, sindicalistes que atenen les necessitats del sector i juntament amb els quals podràs defensar millor i col•lectivament els  interessos del sector.
 • La Unió, per la justícia i equitat.
  Per tal que no prevalguin els interessos de l’agroindústria i els grans comerciants i per defensar la pagesia catalana: agricultors, ramaders i silvicultors.
 • La Unió et defensa.
 • Es preocupa per qüestions que afecten tots els sectors en conjunt, així com per problemes específics de cada territori o cada activitat agrícola i ramadera. Amb Unió de Pagesos pots fer que els teus problemes com a pagès i ramader, els de tot el sector, arribin directament als qui prenen les decisions. La Unió de Pagesos de Catalunya té responsables escollits a totes les comarques de Catalunya que escolten els pagesos i pageses sobre el terreny i els representen i defensen a les instàncies de decisió.


Al teu servei, per millorar

 • Informació actualitzada.
  Subscripció a la revista La Terra que rebràs mensualment a casa amb tota la informació que necessites del sector. Informació especialitzada dels teus sectors.
 • Serveis a la pagesia: pròxims i  amb descomptes.
  Unió de Pagesos compta amb prop de quaranta oficines a totes les comarques, amb personal especialitzat, que respon a les necessitats concretes de cada explotació i de cada professional. Tots els serveis que puguis necessitar els trobaràs a la Unió de Pagesos, amb l'aval del sindicat i amb tarifes reduïdes com a afiliat.
 • Programes d’assessorament i formació i tots aquells serveis que són imprescindibles per millorar cada dia l'activitat de l’empresa agrària.

 

Pots lliurar la butlleta a la seu més propera d'Unió de Pagesos

Butlleta d'afiliació

 

També pots demanar informació al telèfon 93 268 09 00
o al mail:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Estic interessat/da a formar part d'Unió de Pagesos