Unió de Pagesos de CatalunyaUnió de Pagesos de CatalunyaUnió de Pagesos de CatalunyaUnió de Pagesos de Catalunya
  • Qui som
    • Qui som

      • Referents al camp català
      • Estructura
        • Com ens organitzem
        • Responsables sindicals
        • Equip tècnic
      • Activitat social i valors
        • Transparència
        • Joves
        • Fundacions
        • Dones
        • Pagesia gran
      • Serveis
      • Documents d’interès
  • Pagesia
    • Pagesia

      • Sectors
      • Territoris
      • Temes Transversals
      • Agroxarxa
      • Transició Energètica
      • Botiga
      • Formació i Transferència Tecnològica
      • Joves
  • Afilia’t
  • Societat
  • Esdeveniments
  • Actualitat
    • Actualitat

      • Comunicats de premsa
      • La Terra – Revista mensual
    •  

      • Agenda
      • Publicitat i Imatge Corporativa
    • Demanem que els titulars d’explotacions agràries es puguin acollir als ajuts per a la gestió de fauna cinegètica

      Continuar llegint

      Rafael Ramon, nou president de la Junta Rectora del CCPAE

      Continuar llegint
  • Contacte
Unió de Pagesos de Catalunya    /    Unió de Pagesos estarà present a Firatast 2011 de Girona amb tastos de 13 productors catalans

Unió de Pagesos estarà present a Firatast 2011 de Girona amb tastos de 13 productors catalans

10.11.11

Unió de Pagesos estarà present amb diferents tastos de 13 productors catalans a la fira de degustació Firatast, que tindrà lloc des de demà dijous dia 10 fins diumenge dia 13 de novembre, al Palau de Fires de Girona. El sindicat ha volgut contribuir, per segon any consecutiu, amb la seva presència a Firatast apostant per la venda directa amb productes de proximitat com a una de les sortides possibles per a les explotacions catalanes i per acostar-se al consumidor. En la passada edició de Firatast, l’estand d’Unió de Pagesos va registrar més de 2.000 visites durant els quatre dies que va durar la fira de degustació.

En aquesta edició, a més dels productes de proximitat directes de la pagesia, l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà col·laborarà amb Unió de Pagesos en l’elaboració de diferents tastos.

Els productors d’Unió de Pagesos que participaran en aquesta fira amb els seus tastos són:

Francesc Darnés (llet fresca Can Colomer); Miquel Vilardell (melmelades, sucs, llegums i cremes de verdures ecològiques Vitra); Lluís Bosch (paté de conill i costelletes arrebossades de conill de Banyoles; Pau Noguera (mel de cinc varietats, hidromel, aiguardent d’hidromel, hidromel sec i ranci, vinagre de mel); Jordi Vilarrassa i Fermí Corominas (embotits cuits i secs); Josep Orra (formatges ecològics del Pujol-Orra); Manel Marcè (formatge, recuit, iogurt i mató ecològics de Mas Marcé); Fina Sala (oli d’oliva verge extra Serraferran); Gerard Pernau (nous de Mig Guilleries amb xocolata); Josep Maria Coll (ametlles); Enric Camprubí (vedella ecològica de Pirinat), i Mercè de Mas Portell (verdura i fruita de Mas Portell).

 Durant els dies de Firatast s’oferiran els següents tastos a l’estand d’Unió de Pagesos (C-70-C-90):

Mató amb nous i vinagreta de mel

Mató ecològic Mas Marcé, nous de Mig Guilleries, oli de Serraferran i mel de Can Noguera.

 Embotits de la Garrotxa

Embotit sec de Can Corominas i embotit cuit de Can Vilarrassa.

Cremes de verdures amb encenalls de pernil

Cremes de verdures ecològiques Vitra, pernil de Can Coromines i oli de Serraferran.

Conill amb escabetx

Conill de Banyoles, verdures de Mas Portell i oli de Serraferran.

 Vedella amb bolets

Vedella ecològica de Pirinat, verdures de Mas Portell i oli de Serraferran.

 Contrafilet de porc amb salsa d’ametlles i llet

Porc de Can Vilarrassa i Can Coromines, ametlles de la Unió Corporació Alimentària (Reus), llet     de Can Colomer i oli de Serraferran.

 Formatge artesà amb melmelada

Formatge ecològic del Mas Pujol-Orra amb melmelades de Vitra

 Formatge artesà amb mel

Formatge ecològic del Mas Pujol-Orra amb mel de Can Noguera.

 Compota de poma amb botifarra dolça

Pomes ecològiques de Mas Portell, botifarra dolça de Can Vilarrassa i oli de Serraferran.

 Recuit amb melmelada

Recuit ecològic de Mas Marcé i melmelades ecològiques de Vitra.

 Iogurt amb suc de taronja

Iogurt ecològic de Mas Marcé i suc ecològic de Vitra.

 A més, s’oferiran els següents plats individuals dels productors:

Nous de Mig Guilleries amb xocolata (Mig Guilleries)

Paté de conill de Banyoles (Conill de Banyoles)

Creps amb melmelades (Vitra de Biosalva)

Costelletes de conill de Banyoles arrebossades (Conill de Banyoles)

 

http://www.incatis.cat/fires.php?idm=1&subpagina=38

 

firatast2010

COMPARTIR:

Versió imprimible:

Sectors
  • Agricultura i ramaderia ecològiques
  • Agroturisme
  • Apicultura
  • Arròs
  • Artesania alimentària
  • Aviram
  • Boví de carn
  • Boví de llet
  • Cereals i herbacis
  • Cítrics
  • Conills
  • Equí
  • Farratges
  • Flor i planta ornamental
  • Forestal
  • Fruita dolça
  • Fruita seca
  • Horta
  • Integració
  • Oli
  • Oví
  • Porcí
  • Tots
  • Vinya
Territoris
  • Àrea metropolitana de Barcelona
  • Camp de Tarragona
  • Catalunya central
  • Comarques gironines
  • Muntanya
  • Plana de Lleida
  • Terres de l’Ebre
  • Tots
Temes Transversals
  • Aigua
  • Altres
  • Comercialització i consum
  • Cooperació
  • Danys de fauna
  • Dones
  • Economia agària i Fiscalitat
  • Espai agrari
  • Estructures
  • Fertilització
  • Immatriculacions
  • Infraestructures
  • Joves
  • Laboral / temporers
  • Maquinària
  • Medi ambient
  • Medi Rural
  • Mobilitat
  • PAC
  • Política Agrària
  • Política catalana
  • Política Territorial i Urbanisme
  • Robatoris
  • Seguretat Social

Actualitat

Demanem que els titulars d’explotacions agràries es puguin acollir als ajuts per a la gestió de fauna cinegètica

Rafael Ramon, nou president de la Junta Rectora del CCPAE

OPINIÓ. Deslleialtat de Freixenet amb el cava?

Sobre Nosaltres

Unió de Pagesos de Catalunya aplega homes i dones de totes les comarques catalanes que es dediquen a l’agricultura, a la ramaderia o a l’activitat forestal per compte propi, i que defensen de manera solidària el sector agrari per millorar les condicions de vida i treball. Amb més de 6.000 afiliats i afiliades, és el sindicat majoritari del camp català i el més representatiu a Catalunya.

Contacte

Carrer d’Ulldecona, 21, Planta 2
08038 Barcelona
+34 932 680 900
veure altres oficines i seus

 

Unió de Pagesos ©2025
  • Política de Cookies
  • Política de Privadesa
  • Transparència
  • Canal de Denúncies
  • Crèdits
Diputació de Barcelona
  • Qui som
    • Referents al camp català
    • Estructura
      • Com ens organitzem
      • Responsables sindicals
      • Equip tècnic
    • Activitat social i valors
      • Transparència
      • Joves
      • Fundacions
      • Dones
      • Pagesia gran
    • Serveis
    • Documents d’interès
  • Pagesia
    • Sectors
    • Territoris
    • Temes Transversals
    • Agroxarxa
    • Transició Energètica
    • Botiga
    • Formació
    • Joves
  • Afilia’t
  • Societat
  • Esdeveniments
  • Actualitat
    • Comunicats de premsa
    • La Terra – Revista mensual
    • Agenda
    • Publicitat
  • Contacte
Unió de Pagesos de Catalunya

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers.

Powered by  GDPR Cookie Compliance
Vista general de Cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè puguem proporcionar-vos la millor experiència d'usuari possible. La informació de la cookie s'emmagatzema al vostre navegador i realitza funcions com ara el reconeixement quan torneu al nostre lloc web i ajudar el nostre equip a entendre quines seccions del lloc web trobeu més interessants i útils.

Més informació

Cookies de tercers

Aquest lloc web utilitza Google Analytics per recopilar informació anònima com el nombre de visitants del lloc, i les pàgines més populars.

Mantenir aquesta galeta habilitada ens ajuda a millorar el nostre lloc web.

Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!